Groot denken in tijden van crisis. Ongekende mogelijkheden realiseren in remmende culturen. Wat zijn de overeenkomsten tussen kinderen, grote denkers… en jezelf?

Adriaan Wagenaar neemt zijn publiek mee in:

  • 3 schijnbaar onschuldige krachten die er voor zorgen dat we klein en in beperkingen blijven denken
  • 3 kwaliteiten die doorbraakdenkers (baandoorbrekende ondernemers, leiders, kunstenaars, wetenschappers en sporters) gebruiken om bijzondere resultaten te boeken en die kinderen van nature hebben
  • 5 disciplines om jezelf in conditie te houden om Groot te blijven denken in lastige situaties

Als keynote

45 minuten interactieve presentatie,

Als workshop op seminar of in company

45 minuten tot 3 uur interactieve sessie waarin deelnemers aan de slag gaan met hun eigen ‘doorbraakthema’s’.

 Als training in company

5  x 2-wekelijkse sessies a 3 uur, of intensieve 2 daagse met terugkom bijeenkomst

Alle sessies zijn inclusief voorbespreking en nabespreking met client over implementatie van inzichten en ‘bij-de-handboek voor Doorbraakdenkers’ als reader.

'Adriaan bracht creativiteit naar boven'

“Kleine Cursus Groot Denken was een inspirerende bijeenkomst. Kern van de boodschap is: Focus op de mogelijkheden, hoe klein die soms ook lijken te zijn. Dat brengt je veel verder dan het blijven hangen in tegenwerpingen. Met die gedachtenlijn weet Adriaan creativiteit in mensen naar boven te brengen, waarvan ze zelf niet wisten dat ze erover beschikken. Bertie Redeker, secretaris OCG”

'Adriaan kan zich snel inleven. Aanrader'

Adriaan heeft tijdens onze ALV de aanwezige leden de Kleine Cursus Groot Denken in een ietwat aangepaste vorm gegeven. Hij heeft zich daarbij uiterst snel en bekwaam ingelezen én ingeleefd in zijn publiek, waardoor de aanwezigen veel concrete informatie hebben opgedaan. Een aanrader! Fleur Imming, senior communicatieadviseur Brancheorganisatie Kinderopvang

 

Over Adriaan Wagenaar

 

 

Neem contact op voor informatie en reservering

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht